Onze voorraad binnen één week geleverd. Vraag hier naar de levertijd van uw gewenste product.

Over Piplab

Over ons

Piplab is een in Nederland gevestigde leverancier en wereldwijde distributeur gespecialiseerd in laboratorium plastics.

Het bedrijf is in samenwerking met Goffin Molecular Technologies ontstaan en neemt daarmee 100 jaar aan expertise met zich mee waardoor Piplab een flexibele partner is voor verschillende grote laboratoria en ziekenhuizen in Nederland.

Ons uitgebreide assortiment aan gecertificeerde laboratorium plastics worden veelal steriel geleverd en zijn DNase & RNase vrij, waardoor deze geschikt zijn voor een scala aan laboratoriumtoepassingen. Daarnaast kennen de producten doorgaans  zeer korte levertijden doordat deze worden opgeslagen in- en gedistribueerd vanuit Nederland.  

Piplab staat voor service en kwaliteit, constante ontwikkeling in service en het vermogen om aan te passen aan de wensen van klanten. 

Om ervoor te zorgen dat klanten nooit voor verrassingen komen te staan bieden wij de mogelijkheid om onze producten gratis en vrijblijvend uit te proberen. Geïnteresseerd in een proefverpakking? Vraag deze dan gemakkelijk aan via onderstaande knop. 

Voorbereid op de toekomst

Gecertificeerde producten geschikt voor diverse laboratorium toepassingen. Hoge kwaliteit, snelle levertijden en persoonlijke service. Altijd voorraad.

1 week levertijd

Indien het product op voorraad is wordt het altijd binnen één week geleverd

Gratis Validatie

Als onderdeel van onze model oplossing bieden wij een gratis en vrijblijvende validatie aan. 

Flexibele service

Specifieke wensen?Wij gaan graag het gesprek aan om te onderzoeken wat mogelijk is

Hoge kwaliteit

Geen zorgen om de kwaliteit van het product. Wij garanderen een hoge kwaliteit van onze producten