Over Piplab

Piplab focused zich volledig op de klant. Alle processen binnen ons bedrijf zijn ingericht om altijd een persoonlijke service op elk moment te kunnen bieden. Hierdoor bouwen wij met onze klanten enkel aan partnerships voor de lange termijn.

Zodat het onderzoek op elk moment kan doorgaan

PCR

Altijd 100% gegarandeerd. Piplab werkt met haar partners samen aan overeenkomsten die deze garantie in alle gevallen kan bieden. Door voor elke partner een persoonlijke voorraad in te slaan in onze magazijnen binnen Nederland, weten wij tegen zeer korte levertijden een 100% leverbetrouwbaarheid te bieden.

Standaardisatie

Piplab biedt een standaardisatie aan bij onze klanten door het bestelproces inzichtelijk te maken binnen de organisatie. Dit doen we door de juiste combinaties te maken tussen jouw laboratorium benodigdheden en de aansluitende toepassingen. Hiermee realiseren wij een reductie van het aantal laboratorium benodigdheden die er gebruikt worden binnen het laboratorium. Dit zorgt voor een ontzorging van het inkoopproces binnen laboratoria.

Kwaliteit

Volledige focus op uitdagingen bij onze klanten gaat gepaard met het aanbieden van enkel de hoogste kwaliteit producten. De meeste fouten binnen onderzoeken worden gemaakt door pre-analytische fouten. De kwaliteit van laboratorium plastics is een essentiële factor voor het verkrijgen van nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Onze producten zijn gemaakt van puur polypropyleen om ervoor te zorgen dat onze producten geen invloed hebben op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van het onderzoek.

Kennismaken met Piplab?

Geschiedenis

Het bedrijf is in samenwerking met Goffin Molecular Technologies ontstaan en neemt daarmee 100 jaar aan expertise met zich mee waardoor Piplab een flexibele partner is voor verschillende grote laboratoria en ziekenhuizen in binnen de Benelux.