X
  • No products in the list

Sample Voorbereiding

Hydraulische persen zijn veelzijdige instrumenten voor de voorbereiding van laboratoriummonsters. In combinatie met een korrelmatrijs kunnen zij worden gebruikt om vaste en halfvaste korrels (ook tabletten en briketten genoemd) te vormen voor diverse spectroscopische en fysische testmethoden, waaronder infraroodspectroscopie (IR), röntgenfluorescentiespectroscopie (XRF), diëlektrische spectroscopie, tabletoplossingsproeven, enz. Het is ook mogelijk poedervormige minerale, biologische, keramische en metalen materialen te verdichten als een stadium voorafgaand aan het sinteren in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe materialen.

Met verwarmde platen kan een hydraulische pers ook worden gebruikt voor de bereiding van dunne polymere films voor spectroscopische of materiaalonderzoeksdoeleinden.

Bij Piplab bieden wij een uitgebreide selectie van de beste apparatuur voor jouw laboratorium, waaronder producten van de wereldberoemde leverancier Specac. Onze producten, waaronder hydraulische persen, pellet dies en pellet poeder, zijn ontworpen om de efficiëntie en precisie van uw monster voorbereiding te verbeteren en zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de wetenschap en industrie. Of je nu op zoek bent naar specifieke producten of algemene oplossingen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Bekijk onze producten hieronder en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw laboratorium.

Selecteer de gewenste subcategorie

Manual Press | laboratory pellet press