X
  • No products in the list

Alles wat je moet weten
over Piplab

Ontdek de passie en propositie van Piplab voor onderzoek en de ongeëvenaarde persoonlijke service die we bieden. We stellen gezondheids-, levenswetenschappelijke, onderzoeks- en medische laboratoria in staat om hun werkzaamheden altijd voort te zetten, door het garanderen van consistente leveringen van hoogwaardige en cruciale laboratorium disposables.
Leer meer over onze klantgerichte aanpak en onze rol als partner in jouw Lab. 

Propositie

Over Piplab

Propositie van Piplab

Met onze hoofdoelen om consistente en gegarandeerde leveringen te verzorgen voor onze partners (klanten), heeft Piplab een duidelijke propositie ontwikkeld om dit te verzorgen, bestaande uit drie essentiële pijlers. Ten eerste houden wij voor elke partner voorraad in Nederland die flexibel aan te passen is gedurende de samenwerking. Deze aanpak stelt ons in staat om absolute leveringszekerheid te bieden, terwijl we tegelijkertijd de interne voorraadniveaus en gerelateerde kosten bij onze partners aanzienlijk verlagen. Dit wordt verder versterkt door ons uitgebreide assortiment aan lab disposables, voornamelijk van onze eigen merken (o.a. OmniFlux®) en productlijnen, wat het aantal leveranciers voor onze partners vermindert en leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en verhoogde operationele efficiëntie. Onze inzet voor duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze leveringsstrategie, waarbij we streven naar optimalisatie van logistieke efficiëntie door orders te bundelen en gebruik te maken van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Samenvattend, Piplab biedt niet alleen de garantie van tijdige leveringen, maar draagt ook bij aan kostenbesparingen, verbeterde operationele efficiëntie en duurzaamheid, wat ons een betrouwbare en waardevolle partner maakt in de labsector.”

Piplab Laboratorium Tools

Wij geloven dat laboratoriumproducten en plastics niet slechts wegwerpartikelen zijn, maar belangrijke gereedschappen om baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Daarom gebruiken wij de term “Laboratorium Tools”. 

Met deze nieuwe term willen wij benadrukken dat deze items niet alleen gebruiksvoorwerpen zijn, maar onmisbare hulpmiddelen in het onderzoek. Wij willen graag dat onze klanten begrijpen dat deze tools van cruciaal belang zijn voor het succes van hun onderzoek en dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij altijd de beste kwaliteit tools hebben om mee te werken. 

"Jouw Lab, Jouw Voorraad"

"Verminder Jouw Leveranciers"

"Realiseer Signifcante Kostenbesparingen"

"Verhoog Operationele Efficiëntie"

"Groenere Leveringen & Producten"

Partner in laboratorium tools

Als leverancier van laboratorium tools zijn we er om onze klanten te ondersteunen. We willen dat zij zich kunnen richten op het uitvoeren van baanbrekend onderzoek en zich geen zorgen hoeven te maken over hun materiaal. Daarom bieden we onze klanten geen afnameverplichtingen, zodat ze alleen bestellen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. We willen dat onze klanten ons zien als een partner in hun onderzoek, en daarom bieden we hen de mogelijkheid om samen met ons het bestelproces te optimaliseren. Door specifiek per lab een voorraad aan te leggen garanderen wij leveringen en minimaliseren wij levertijden. 

Kortom, bij Piplab zijn we gepassioneerd over onderzoek en willen we onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kwalitatief hoogwaardige laboratorium tools nodig zijn voor hoogwaardig onderzoek, en we willen onze klanten volledige gemoedsrust bieden, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun onderzoek. 

Zodat het onderzoek op ieder moment kan doorgaan

Voorkomen van een lage leverbetrouwbaarheid

Krijg inzicht in het bestelproces

Kies eenmalig. Geen alternatief op alternatief

Één leverancier.
Jouw lab, jouw voorraad