X
  • No products in the list

Alles wat je moet weten
over Piplab

Ontdek de passie van Piplab voor onderzoek en de ongeëvenaarde persoonlijke service die we bieden. Bij ons vind je geen wegwerpartikelen, maar onmisbare Laboratorium Tools voor baanbrekend onderzoek.
Leer meer over onze klantgerichte aanpak en onze rol als partner in jouw Lab. 

Passie

Over Piplab

Passie voor onderzoek

Bij Piplab hebben we een enorme passie voor onderzoek. We begrijpen dat onderzoek en wetenschap cruciaal zijn voor de vooruitgang van de mensheid en daarom willen we ons steentje bijdragen aan dit belangrijke werk. Ons team werd gemotiveerd door de behoefte aan betere en meer betrouwbare levering van laboratoriumproducten en plastics, zodat laboratoriummedewerkers zich konden concentreren op onderzoek en niet hoefden te worden afgeleid door zorgen over materiaal. 

Tools voor baanbrekend onderzoek

Wij geloven dat laboratoriumproducten en plastics niet slechts wegwerpartikelen zijn, maar belangrijke gereedschappen om baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Daarom gebruiken wij de term “Laboratorium Tools”. 

Met deze nieuwe term willen wij benadrukken dat deze items niet alleen gebruiksvoorwerpen zijn, maar onmisbare hulpmiddelen in het onderzoek. Wij willen graag dat onze klanten begrijpen dat deze tools van cruciaal belang zijn voor het succes van hun onderzoek en dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij altijd de beste kwaliteit tools hebben om mee te werken. 

"Geen laboratoriumdisposables
maar Laboratorium Tools"

Partner in laboratorium tools

Als leverancier van laboratorium tools zijn we er om onze klanten te ondersteunen. We willen dat zij zich kunnen richten op het uitvoeren van baanbrekend onderzoek en zich geen zorgen hoeven te maken over hun materiaal. Daarom bieden we onze klanten geen afnameverplichtingen, zodat ze alleen bestellen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. We willen dat onze klanten ons zien als een partner in hun onderzoek, en daarom bieden we hen de mogelijkheid om samen met ons het bestelproces te optimaliseren. Door specifiek per lab een voorraad aan te leggen garanderen wij leveringen en minimaliseren wij levertijden. 

Kortom, bij Piplab zijn we gepassioneerd over onderzoek en willen we onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kwalitatief hoogwaardige laboratorium tools nodig zijn voor hoogwaardig onderzoek, en we willen onze klanten volledige gemoedsrust bieden, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun onderzoek. 

Zodat het onderzoek op ieder moment kan doorgaan

Voorkomen van een lage leverbetrouwbaarheid

Krijg inzicht in het bestelproces

Kies eenmalig. Geen alternatief op alternatief

Één leverancier.
Jouw lab, jouw voorraad