X
  • No products in the list

Liquid Handling Tools

Piplab Liquid Handling Tools zijn ontworpen voor precisie en betrouwbaarheid in laboratoriumomgevingen en bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om jouw werk efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Ontdek ons brede assortiment aan pipette tips, waaronder gefilterde en ongefilterde varianten, gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en voldoen aan strenge kwaliteitseisen voor consistente onderzoeksresultaten. Onze pipette tips zijn compatibel met verschillende merken, zoals Eppendorf, Gilson, Sartorius en Socorex, en zijn eenvoudig in gebruik.

Heb je pipette tips nodig voor Rainin LTS-stijl pipetten? Dan zijn onze LTS-compatibele pipette tips de oplossing. Ze zijn voorzien van een flexibel afdichtingsgebied en een positieve stop, wat resulteert in een veilige afdichting met minimale vereiste kracht om de tips te bevestigen op de Rainin LTS pipetten.

Vind naast pipette tips ook filter pipette tips en andere liquid handling producten in ons assortiment. Bij Piplab streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat jij je onderzoek met volledig vertrouwen kunt uitvoeren. Bestel nu onze liquid handling tools en ervaar de efficiëntie en precisie die je verdient.

Don’t miss out

Product eerst testen?

Selecteer de gewenste subcategorie

200ul Filter pipette tips OmniFlux®

Promotion ⚡
Direct leverbaar

200ul Extra lang Filter Pipette Tips (89mm)

Beste alternatief voor Rainin LTS

LTS 20ul Filter Pipette Tips OmniFlux®

Beste alternatief voor Rainin LTS

LTS 200ul Filter Pipette Tips OmniFlux®

Beste alternatief voor Rainin LTS

LTS 300ul Filter Pipette Tips OmniFlux®

Beste alternatief voor Rainin LTS

LTS 1000ul Filter Pipette Tips OmniFlux®