X
  • No products in the list
Explore Scientific Spring Meeting

Scientific Spring Meeting 2023, Wij zijn erbij!

04/04/2023

Wij zijn erg blij om aan te kondigen dat we samen met Goffin Molecular Technologies te zien zijn op de Scientific Spring Meeting Stand #4. Onze gezamenlijke aanwezigheid biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken.

Bij Piplab zijn we gepassioneerd over onderzoek en de belangrijke rol die het speelt in de vooruitgang van de mensheid. Wij geloven dat hoogwaardige laboratorium tools en plastics essentieel zijn om baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Daarom bieden wij onze klanten niet zomaar wegwerpartikelen, maar onmisbare gereedschappen voor hun onderzoek.

Als leverancier van laboratorium tools zijn we er om onze klanten te ondersteunen en willen we dat zij ons zien als een partner in hun onderzoek. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om samen met ons het bestelproces te optimaliseren en leveren alleen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Maar dat is nog niet alles! Bij Piplab vind je een breed scala aan laboratorium tools van hoogwaardige kwaliteit, waaronder pipetten, microcentrifuges, flessen, tubes en meer! Ons assortiment is ontworpen om aan de behoeften van elke onderzoeker te voldoen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en daarom hebben we ook de mogelijkheid om specifiek per lab een voorraad aan te leggen. Zo garanderen we leveringen en minimaliseren we levertijden.

Maar dat is nog niet alles! We zijn trots om een sneak preview te geven van ons nieuwste merk: Omniflux, een lijn met liquid handling tools van topkwaliteit. Deze nieuwe lijn is ontworpen om laboratoriummedewerkers te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare liquid handling tools. Wij geloven dat deze tools een game-changer zijn voor laboratoriummedewerkers en hen in staat stellen om nog effectiever te werken.

Ons doel is om onze klanten volledige gemoedsrust te bieden, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun onderzoek. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kwalitatief hoogwaardige laboratorium tools nodig zijn voor hoogwaardig onderzoek. We willen graag dat onze klanten begrijpen dat deze tools van cruciaal belang zijn voor het succes van hun onderzoek en dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zij altijd de beste kwaliteit tools hebben om mee te werken.

Dus, als je meer wilt weten over onze klantgerichte aanpak en onze rol als partner in jouw Lab, kom ons dan bezoeken op de Scientific Spring Meeting. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je meer te vertellen over onze passie voor onderzoek, ongeëvenaarde persoonlijke service en onze nieuwe Omniflux-lijn.

 

Table of contents

Gerelateerde blogs